IPC FOMA PW-C23 1610 KALDTTVANN 1 Fas

IPC FOMA PW-C23 1610 KALDTTVANN 1 Fas
Varenr.
146065
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 4 045,91 Eks. MVA
Før
kr 7 633,80
Anbud:Nei

Kvantumsrabatt

Loading...
  • IPC FOMA PW-C23 1610 KALDTTVANN 1 Fas
  • IPC Foma PW-C23 1610.2

Produktinformasjon
FOR DE TØFFESTE ARBEIDSOPPGAVENE PW-C23 Modell 1610 AO-M Pluss er en av markedets kraftigste maskiner for en-fas strøm.
Maskinen kan tilkobles vanlig stikkontakt, som har 16 amp. C eller D sikring. Maskinen for deg som har fokus på kvalitet kombinert med styrke.
Med 160 bar og 600 l/t har du en meget kraftig høytrykksvasker for de tøffeste arbeidsoppgavene. Den høye vannmengden gjør modellen ekstra effektiv til alle oppgaver.
Høytrykkspumpe i aluminium med messing pumpetopp er et av kvalitetselementene. Med gummiert håndtak og hjul er den meget lett å transportere på alle underlag.
Det er god lagringsplass for utstyret på maskinen og den leveres med to integrerte såpetanker med mulighet for mengde justering og en solid slangetrommel med trykkmanometer.
Påføring av vaskemiddel skjer ved å skyve høytrykksdysen fremover. Den har automatisk start/stopp fra høytrykkspistolen, og et maks. trykk på 160 bar.
Lukket oljesmøringssystem for høytrykkspumpen gjør den helt vedlikeholdsfri, og med sin enkle konstruksjon er driftssikkerheten i førsteklasse.
PW-C23 Modell 1610 AO-M Pluss har elektrisk induksjonsmotor som er luftavkjølt med overbelastningsvern.
Leveres klar til bruk med 12 meter stålarmert høytrykksslange, vaskelanse med kombidyse, turbodyse, vannkopling med vannfilter og rensenål for høytrykksdysen.
Turbodysen øker den praktiske vaskeeffekten til det dobbelte.

PRODUKTFORDELER Kraftig og allsidig semi-proff modell Hele 12 meter stålarmert smidig høytrykkslange Integrert solid, praktisk slangetrommel
Vaskemiddel påføres via vaskelansen Doble integrerte vaskemiddeltanker Doble vannfilter, ekstra trygghet Lett å transportere - store gummibelagte hjul M22 koplinger i messing på begge lanser (profesjonelt utstyr) Aksial høytrykkspumpe i aluminium Pumpetopp i messing
Meget stillegående motor Meget servicevennlig
Automatisk start / stopp funksjon
Trykkmanometer
Praktisk tilbehørsholder
Maskinen er klar til bruk

Standardutstyr:
12 meter stålarmert høytrykkslange, vaskelanse med kombidyse, lanse med turbodyse, vannkobling med vannfilter og rensenål for høytrykksdys

Dokumenter