MOBIL1 M-UNIVIS N 46, 20L, Ink avg

MOBIL1 M-UNIVIS N 46, 20L, Ink avg
Varenr.
111444
Lager
På lager
Pris
kr 895,00 Eks. MVA
Anbud:Nei

Kvantumsrabatt

Loading...
Univis™ N46 er en serie førsteklasses hydraulikkoljer med antislitasjetilsetninger og høy ytelse, designet til å tilfredsstille kravene til et bredt spekter av hydraulisk utstyr.
Produktenes høye viskositetsindekser bidrar til deres suverene egenskaper ved både lave og høye temperaturer, og utgjør et enestående valg for utstyr som er underlagt et bredt spekter av oppstarts- og driftstemperaturer.
Univis N-serien er formulert med god skjærstabilitet, noe som gjør at de kan brukes i driftsmiljøer med høyt trykk og høye temperaturer i lengre tidsperioder.
De gir lang levetid for olje og filter samt optimal utstyrsbeskyttelse, noe som reduserer både vedlikeholdskostnader og produktavhendingskostnader.
Univis N-serien er oljer formulert med utvalgte baseoljer av høy kvalitet og et omhyggelig utvalgt tilsetningssystem som gir meget gode anti-slitasjeegenskaper, beskyttelse mot rust og korrosjon, god demulgeringsevne, oksidasjonsstabilitet, gode skumdempningsegenskaper og hurtig luftslipp.
De er utformet til å fungere i systemer som opererer under moderate driftsforhold hvor man trenger et høyt nivå med antislitasjebeskyttelse.
Pris ved forespørsel
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Dokumenter